ورود مصالح ساختمانی ایرانی به بازار اروپا با برند ترکیه
به گزارش بازسازی خانه، ایلنا نوشت: عضو انجمن انبوه سازان کشور اظهار داشت: هم اکنون به کشورهای ترکیه، سوریه، عراق، گرجستان، ارمنستان صادرات قابل توجه داریم اما نکته قابل توجه این است که به سبب تحریم ها تعدادی از مصالح ساختمانی تولید ایران با نام و برند ترکیه وارد بازار هلند و یونان می شود و متاسفانه در صورتیکه این اقلام تقاضای قابل توجهی در این کشورهای اروپایی دارد اما هیچ ردی از نام ایران در آن دیده نمی گردد.
علیرضا جنتی در جمع خبرنگاران با اشاره به کیفیت ساخت و ساز پروژه نهضت ملی مسکن گفت: دولت اگر نگاه کیفی سازی در ساخت پروژه نهضت ملی مسکن نداشته باشد، تجربه مسکن مهر تکرار خواهد شد و باید در این پروژه شاهد توانایی و تخصص فنی و مهندسی کشورمان باشیم وگرنه هزینه که در مسکن مهر بر دوش دولت بود در نهضت ملی مسکن هم اضافه و تکرار می شود.
وی افزود: شاهد آن بودیم که به سبب استفاده مصالح و تاسیسات غیر استاندارد چه مشکلاتی در مسکن مهر به وجود آمد بدین جهت دولت در پروژه نهضت ملی مسکن باید از مصالح و تجهیزات و تاسیسات استاندارد و باکیفیت و دارای ضمانت و بیمه استفادع کند.
عضو انجمن صنعت تاسیسات ساختمانی با تأکید بر ساخت و تولید مصالح نوین ساختمانی در داخل کشور اظهار داشت: ۲۰ سال قبل ۹۷ درصد مواد اولیه برای تولید مصالح ساختمانی و انواع تاسیسات و تجهیزات وارداتی بودند اما امروز ۹۷ درصد این مواد اولیه در داخل کشور تامین می شوند و وابسته به خارج بسیار کاهش پیدا کرده است.
جنتی اضافه کرد: امروز این امکان وجود دارد که دولت از تجهیزات به روز و نوین تولید شده در داخل کشور در ساخت و راه اندازی واحدهای نهضت ملی مسکن استفاده نماید و کیفیت و عمر ساختمان را افزایش دهد.
عضو انجمن انبوه سازان کشور درباره ی صادرات تولیدات تاسیساتی و مصالح ساختمانی کشورمان اظهار داشت: هم اکنون به کشورهای ترکیه، سوریه، عراق، گرجستان، ارمنستان صادرات قابل توجه داریم اما نکته قابل توجه این است که به سبب تحریم ها تعدادی از مصالح ساختمانی تولید ایران با نام و برند ترکیه وارد بازار هلند و یونان می شود و متاسفانه در صورتیکه این اقلام تقاضای قابل توجهی در این کشورهای اروپایی دارد اما هیچ ردی از نام ایران در آن دیده نمی گردد.
وی درباره ی افزایش قیمت انواع مصالح و اقلام ساختمانی افزود: سود هر تولیدکننده مصالح ساختمانی در بیشترین حالت، رکورد ۱۰ درصدی را زده و اگر امروز شاهد افزایش قابل توجه نرخها هستیم بدین سبب است که قیمت مواد اولیه بالا رفته و دولت با پشتیبانی از زنجیره تولید مصالح ساختمانی می تواند به ساماندهی بازار و نرخها کمک نماید.
بیشتر بخوانید:
خانه های نوساز بی مشتری/ دلالی بجای ساخت مسکن؟
220 256
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب