شناسایی حدود سه هزار ساختمان نا ایمن در تهران

شناسایی حدود سه هزار ساختمان نا ایمن در تهران بازسازی خانه: بررسی ایمنی ساختمان های پایتخت بازهم ادامه دارد و نتایج ارزیابی ها نشان میدهد که حدود سه هزار ساختمان در تهران در وضعیت نا ایمن با خطر زیاد و خیلی زیاد قرار دارند و نیازمند بهسازی، تخریب یا نوسازی هستند.


به گزارش بازسازی خانه به نقل از خبرگزاری ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در قالب برنامه ای که برمبنای بند «ض» ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران کشور اجرا شده، ارزیابی ایمنی ساختمان های مهم و بلندمرتبه را در دستور کار قرار داده است. در این طرح که با همکاری ادارات کل راه و شهرسازی، شهرداری ها و ستاد مدیریت بحران به انجام می رسد، تا حالا چهار هزار و ۹۶۰ ساختمان در تهران بررسی شده که از این تعداد، حدود سه هزار ساختمان ناایمن شناسایی شده است.

تمرکز بر کاهش خطرات زلزله و آتش سوزی

در همین زمینه، غزال راهب ریئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، اهداف این ارزیابی را افزایش آگاهی شهروندان نسبت به ایمنی ساختمان ها، کاهش لطمه پذیری در مقابل زلزله و آتش سوزی، بهبود تاب آوری شهری و تدوین برنامه های مناسب برای مدیریت بحران مطرح کرد.
وی اشاره کرد: این پروژه علاوه بر شناسایی نقاط ضعف سازه ها، به بررسی راهکارهای اصلاحی برای افزایش ایمنی ساختمان های مهم و بلندمرتبه نیز پرداخته است.

کدام ساختمان ها در اولویت بررسی قرار گرفتند؟

طبق اعلام رییس هیأت علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، ساختمان های حساس و مهم در اولویت این ارزیابی قرار داشته اند که شامل موارد زیر هستند: بیمارستان ها، درمانگاه ها و مراکز امدادی، ساختمان های انتظامی و نظامی، مدارس، دانشگاه ها و مراکز آموزشی، مراکز تجاری بزرگ و اماکن عمومی با تجمع بالای ۳۰۰ نفر، ساختمان های دارای زیرساخت های حیاتی، ساختمان های دولتی و مهم شهری و برخی ساختمان های بلندمرتبه مسکونی و تجاری.
بر اساس این برنامه، ساختمان های بالای ۵۰ متر یا ۱۵ طبقه، ساختمان های بالای ۲۳ متر یا هفت طبقه، مجتمع های تجاری و اداری بزرگ و ساختمان های مسکونی با متراژ بالا نیز مورد ارزیابی قرار گرفته اند.

وضعیت ساختمان های نا ایمن تهران

رسول احمدی، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی نیز با اعلان اینکه ارزیابی ایمنی ساختمان های تهران در چهار دسته انجام شده است، این چهار دسته را شامل ۱۳ درصد در گروه A (ایمن مشروط)، ۲۸ درصد ساختمان ها در گروه B (ناایمن با خطر کم)، ۴۶ درصد در گروه C (ناایمن با خطر زیاد) و ۱۳ درصد ساختمان ها در گروه D (ناایمن با خطر خیلی زیاد) برشمرد.

لزوم بهسازی یا تخریب ساختمان های پرخطر

بر اساس این ارزیابی، ساختمان های گروه C نیازمند بهسازی و مقاوم سازی هستند، اما ساختمان های گروه D به سبب خطرات جدی امکان بهسازی ندارند و باید تخریب و نوسازی شوند.
به گفته احمدی، در اولین مرحله این پروژه، پنج هزار ساختمان تحت بررسی قرار گرفته اند و در مرحله دوم، ۱۱ هزار ساختمان دیگر نیز درحال ارزیابی است.
پایش ساختمان های نا ایمن پایتخت بازهم ادامه دارد و نتایج تکمیلی بعد از تکمیل بررسی ها اعلام خواهد شد.



1403/11/22
12:23:20
5.0 / 5
91
تگهای خبر: آموزش , ساخت , سازه , شهرداری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
بازسازی آپارتمان - ریمونت - Remont.ir

بازسازی خانه - ریمونت - Remont.ir
remont.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازسازی خانه محفوظ است

بازسازی خانه

بازسازی ملک و آپارتمان